BS/Simic
Broj postova : 7 Join date : 02.07.2011 Age : 35 Lokacija : Vukovar
| Naslov: Najezda citera :D pet srp 15, 2011 11:11 am | |
| Juce sam igrao na bosna pivic public,i nasao tri citera ja im nisam mogao nista,ali nadam se da cete vi nesto poduzeti 1. je bio hL.exE |FighTeR, ! imao je AIM sramota zato sto je admin 2. je Ttk ZeljoOo[?]KInG imao je wh i aim, a sad trazi admina 3. (VDS-PRO)MARI_The*Tiger* isto wh i aim za sve sam 100 posto siguran, pa eto ako hocete vi nesto poduzmite, neki su rekli da ja imam pa su i oni upalili, kao sto vec znate ja cit ne koristim, i jos nesto svi ovi koje sam nabrojao igraju sa citom i skupljaju kilove da bi bili prvi na ranku, stalno su juce kucali top/15 Pozz od mene vidimo se na serveru | |
|
Admin Admin
Broj postova : 18 Join date : 24.06.2011 Age : 36 Lokacija : Zenica
| Naslov: ... pet srp 15, 2011 3:59 pm | |
| Hvala BS na informaciji . Nadam se da ce doticne spomenute osobe se javit na ovaj post al mislim da moraju xD Imamo problema sa adminima, to jest imamo 2 admina sad za sad i veoma je tesko naci admina koji valja sve dok se to ne nadje i ne rijesi bice uvijek prozivanja i slicni stvari zato molim da imate strpljenja , ako ko ima ideju kako da se rijesi sve to , slobodno al sve dok se ne nadju 5 dobri admina djabe sve. Nije mi samo cilj da imam pun server, ja to i necu posto je dignut server cisto za moj cejf . Bolje je da imam 10 stalni igraca koji valjaju koji su cisti i normalni nego 40 igraca koji su zivi uzasi.
Zato molim ako neko ima kakve prijedloge itd da se javi pa da malo i meni olaksa xD
Pozz od Team-a | |
|
TTk | ZeljoOo[?]KInG""
Broj postova : 6 Join date : 14.07.2011
| Naslov: Re: Najezda citera :D pet srp 15, 2011 4:14 pm | |
| E Simicu Ja igram sa wh jesi li ti normalan??? | |
|
BS/Simic
Broj postova : 7 Join date : 02.07.2011 Age : 35 Lokacija : Vukovar
| Naslov: Re: Najezda citera :D pet srp 15, 2011 4:40 pm | |
| Igrao si juce protiv mene samo sto imam drugi nik a to je |ShadowStrikers|SiMiC tako da necemo se lagati a ni svadjati, doterajte se u red igrajte duze i naucicete,nema potrebe da se pali cit. | |
|
Fajter
Broj postova : 1 Join date : 17.07.2011
| Naslov: Re: Najezda citera :D ned srp 17, 2011 7:27 am | |
| Ja neigram sa citom 100% a zato sot s iti bot i mislis da neko ima cit idi igraj tetris a ne cs ~~~!~~~ | |
|
n snd
Broj postova : 2 Join date : 07.08.2011
| Naslov: Re: Najezda citera :D ned kol 07, 2011 12:45 am | |
| - BS/Simic je napisao/la:
- Juce sam igrao na bosna pivic public,i nasao tri citera ja im nisam mogao nista,ali nadam se da cete vi nesto poduzeti
1. je bio hL.exE |FighTeR, ! imao je AIM sramota zato sto je admin 2. je Ttk ZeljoOo[?]KInG imao je wh i aim, a sad trazi admina 3. (VDS-PRO)MARI_The*Tiger* isto wh i aim
za sve sam 100 posto siguran, pa eto ako hocete vi nesto poduzmite, neki su rekli da ja imam pa su i oni upalili, kao sto vec znate ja cit ne koristim, i jos nesto svi ovi koje sam nabrojao igraju sa citom i skupljaju kilove da bi bili prvi na ranku, stalno su juce kucali top/15
Pozz od mene vidimo se na serveru rijesite foru u vezi bana,znaci kad ban citera,on udje istog momenta,cccc,mora im se dati do znanja vec jednom da ovo nije citerski sever | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Najezda citera :D | |
| |
|